KOMBAX d.o.o. Puračić na području BiH je jedan od prepoznatljivih u proizvodnji širokog asortimana lične zaštitne radne odjeće u svim djelatnostima, a što se ogleda u cilju postizanja najvećeg nivoa zadovoljstva kupaca u bilo koje vrijeme, kao i podizanja nivoa zadovoljstva uposlenika i cjelokupnog društva.

Vizija društva je da postanemo stabilno privredno društvo u pružanju pouzdanih usluga klijentima na temelju “Prvi u kvalitetu i ugledu”. Prepoznatljivost želimo ostvariti kvalitetom naših proizvoda, te postati respektabilno privredno društavo u Bosni i Hercegovini. Opredijeljenost kontinuiranog poboljšanja svih naših proizvoda i usluga, te održavanje KOMBAX d.o.o. Puračić kao jednog od lidera kvalitete u oblasti proizvodnje lične zaštitne radne odjeće je naša vodilja uspješne poslovne kvalitete.
Strateški ciljevi našeg preduzeća je poštovati ugovoreno, uraditi kvalitetno već prvi put tako da kvalitet naših radova i usluga u potpunosti ispuni potrebe i očekivanja kupaca, dugoročno, stabilno i pozitivno poslovanje, uspješnu marketinšku obradu tržišta, uvođenje novih tehnologija, širenje poslovanja na nova tržišta, zadovoljenje interesa kupaca, vlasnika i uposlenika“ najvažniji su kriteriji kvalitete.


© 2010 KOMBAX D.O.O. Puračić - Bosna i Hercegovina